Info fra formanden

Hårslev Boldklub har pr. dags dato besluttet at ophæve samarbejdet med seniortræner John Rother. Vi takker for John for en stor indsats for Hårslev Boldklub, hvor han bl.a. var med til at rykke klubben op i serie 1. Træningen vil resten af efterårssæsonen blive varetaget af nuværende assistenttræner Gert Lisbjerg og Martin Skøtt Christensen, tidligere spiller og træner i Hårslev Boldklub. Martin er uddannet A-licens træner, og har blandt andet trænet U19 Division i Næsby. Vi håber at spillere og folk omkring klubben vil bakke op omkring beslutningen.

/Bestyrelsen

Lasse Mogensen