Info fra formanden

13.04.2019

Hårslev Boldklub og Særslev Boldklub har indgået samarbejde omkring vores seniorafdelinger. Efter et par sæsoner hvor vi har haft svært ved at spille med et andethold, tænkte vi, at tiden var inde til et samarbejde med Særslev. Det er naturligt at vi vælger Særslev, da vi i flere år har samarbejdet med Særslev omkring vores ungdomshold. Vi ser frem til et godt samarbejde og vi håber på vi kan tilbyde en masse unge mennesker at kunne forsætte med at spille fodbold i deres lokale klubber, og være med til at styrke lokalsamfundet og sammenholdet. Der vil blive spillet kampe både i Særslev og i Hårslev, og træningen foregår i Hårslev om tirsdagen og torsdag i Særslev. Håber alle omkring Hårslev Boldklub og Særslev Boldklub bakker op omkring samarbejdet.

Med venlig Hilsen

Lasse Mogensen