Menu

Superligaspiller fra Hårslev

En tidligere Hårslevspiller har også spillet i bl.a. Superligaen, Super League (Schweiz) og Allsvenskan. Navnet er Lars Larsen (født 6.12.1970)

I sin tidlige barndom spillede han både fodbold hos Hårslev Bk og håndbold hos Hårslev GF indtil 1979, hvor familien fik ham til B 1913, da de kunne se der var et ekstraordinært talent i ham som fodboldspiller. Han spillede hovedsageligt som midtbanespiller. I hans barndom spillede han også i perioder for Svendborg fB og B 1909. Som professionel spillede han hos følgende klubber; B 1913, FC Wettingen (Schweiz), B 1909, AGF, Svendborg fB, Ikast FS, Lyngby FC, AB og Örebro SK (Sverige).

Hans bedste kamp i superligaen gennem tiden, må være for AGF, da holdet vandt stort over (desværre) OB. Lars Larsen skiftes ind efter 62 minutters spil, hvor han afløser landsholdsspiller Martin Jørgensen og scorer to gange. (Billede er 'PrintScreen' fra www.danskfodbold.com)

Jeg (Brian Dam) kan huske jeg overværede superligakamp i Odense mellem OB og AB i 2001. Kampen bar præg af en ringe dommerpræstation, som sluttede 2-2. Heldigt for OB var, at AB brændte hele to straffespark, hvor Lars Larsen brændte det andet af de to. (Billede fra www.danskfodbold.com)

I Schweiz spillede han 12 kampe for FC Wettingen og scorede 3 mål. Han spillede 180 kampe i den danske superliga i perioden 1991-2002 og scorede 21 mål. Hos AB var han tilmed anfører på holdet. Han fik også spillet nogle kampe i den nye 1. division. Han spillede 83 kampe for Örebro SK i hhv. Allsvenskan og Superettan og scorede samlet 18 mål. Lars Larsen har også spillet 2 U17 landskampe og 4 U21 landskampe.

Mål af Lars Larsen kan findes på YouTube. Herfra linkes til målene fra kampen Ôrebro SK - Hammarby IF i 2003, som Hammarby vandt 3-2, men hvor Lars scorede et flot mål til udligning 1-1.

Målet blev kåret som det 8. bedste mål i Allsvenskan 2003. Samme år spillede Örebro SK mod Djurgårdens IF, hvor Lars Larsen scorede kampens eneste mål, som vises i videoen om holdet i 2003. Efterfølgende vises flere scoringer i videoen, hvor også Lars Larsen enten scorer eller lægger afgørende afleveringer som fører til scoringer.

En anden kamp mod Trelleborg i 2004, scorede Lars Larsen også et flot mål. Da vandt Örebro SK med 3-0 og efter kampen var der tilmed et interview med Lars Larsen.

I Danmark fik han øgenavnet Dyne efter den danske iværksætter Lars Larsen, der som bekendt ejer Jysk og i Örebro blev han betegnet som holdets stjerne og af fans hyldet som en konge. Slutteligt flere mål og assists af bl.a. nr. 5 fra Örebro SK ...